EIT Food TrustTracker® Brand Award

MLDK arbejder for, at medlemmernes brands styrkes, og et højt niveau af forbrugertillid vil ifølge den forskning, som EIT Food TrustTracker® bygger på, drive mere forbrugerloyalitet og en positiv forbrugerrespons på initiativer indenfor bæredygtighed og sundhed.

Der er tale om en ny pris, der uddeles til det brand, som forbrugerne viser størst tillid til. Undersøgelsen og modelleringen udføres af et større europæisk forskerteam initieret af EIT Food, der er et EU-organ, og koordineret af fire universiteter, herunder Aarhus Universitet.

I vedhæftede brochuren lige her finder du mere information, og på sidste side er der kontaktoplysninger til Heco et al, hvis I har spørgsmål eller ønsker at erhverve en uddybende brand rapport, som ét af de udvalgte brands for 2022. Er man ikke ét af de udvalgte brands, kan man stadig erhverve den uddybende rapport for sine brands, inden d. 17/6-2022. Rapporten kan tilkøbes for 39.900 kr.

Konceptet og analysemodellen kan du også høre mere om torsda den 9. juni på åbent netværksmøde i tilknytning til MLDK Årstræf. Det finder sted i tidsrummet fra 12.00 – 14.00 forud for det officielle Årstræf program. Er du deltager på MLDK Årstræf, så er du velkommen til at tilmelde dig det åbne netværk.

Find brochuren lige her

Tilmeld dig det åbne netværk her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem