Do’s and dont’s i grøn markedsføring og systematisk arbejde med madspild

FOODEXPO 2022: Vi får besøg af Bureau Veritas til ikke bare ét oplæg på Madværkstedet scene, men hele to forskellige oplæg om henholdsvis do’s and dont’s indenfor grøn markedsføring, samt hvordan man systematisk kan arbejde med madspild.

Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. De koncentrer sig om kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og social ansvarlighed, hvor de hjælper virksomheder med at fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning. Det giver alt sammen nogle værdifulde indsigter, som Charlotte Thy, Senior Product Developer & Lead Auditor i Bureau Veritas, vil dele med os på Madværkstedets scene.

Du kan bl.a. opleve:

Grøn markedsføring – hvad må du, og hvad må du ikke?

Sammen med MLDK’s egen CSR & Public Affairs Manager, Mogens Werge, vil Charlotte diskutere en række fiktive eksempler, om hvad man må sige, når det kommer til grøn markedsføring og ikke mindst, hvad man ikke må sige. 

Hvor og hvornår: 
Grøn markedsføring – hvad må du, og hvad må du ikke?
v/ Charlotte Thy, Senior Product Developer & Lead Auditor, Bureau Veritas & Mogens Werge, CSR & Public Affairs Manager, Mærkevareleverandørerne
Dette oplæg afholdes i alt to gange om mandagen kl. 12.00 – 12.30 og om tirsdagen kl. 13.00 – 13.30.

Hvordan kan man arbejde systematisk med madspild?

Derudover vil Bureau Veritas også deltage i dette oplæg om madspild. Der er nemlig ingen tvivl om, at madspild fylder mere og mere på agendaen i kantiner og storkøkkener, både af etiske årsager, men også fordi det indgår som en parameter i flere og flere kommunale udbud. Her vil Bureau Veritas give et bud på, hvordan man gennem en systematisk tilgang kan nå sine mål og samtidig dokumentere indsatsen.

Hvor og hvornår: 
Hvordan kan man arbejde systematisk med madspild?
v/ Charlotte Thy, Senior Product Developer & Lead Auditor, Bureau Veritas,
Madværkstedets scene, Hal M. Tirsdag kl. 15.00 – 15.30.

Madværkstedet scene til Foodexpo 2022

I samarbejde med Madværkstedet har vi stablet et spændende program på benene med fokus på bæredygtighed. I løbet af messens tre dage, kan du på foredragsscenen i Hal M opleve offentlige køkkener, fagpersoner og selvfølgelig Madværkstedets egne leverandører give deres perspektiver på, hvordan de arbejder med klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem