Det store puslespil

Med knap 400 deltagere i Mærkevareleverandørernes årstræf er der meget, der skal koordineres og arrangeres, før sidste detalje falder på plads, og der kan bydes velkommen. Det ved arrangementschef Anne Scheffel alt om

Tekst: KOMMID

– Første år stod jeg på tæerne i døråbningen og holdt vejret indtil alle havde sat sig.
Sådan beskriver Anne Scheffel sin debut som arrangementskoordinator af årstræffet for 4 år siden. Hun var nervøs for, om bordplanen gik op og alle havde et sted at sidde. I dag er hun noget mere rolig, når årstræffet løber af staben, selv om hun stadig skal holde tungen lige i munden for at sikre, at alt forløber, som det skal.
– Ugen op til årstræffet er altid meget hektisk. Der er altid ændringer helt op til dagen og faktisk også i løbet af dagen, siger Anne Scheffel.

Et af de helt store puslespil er bordplanen, der kan være svær at få til at gå op.
– Vi vil jo gerne gøre alle glade og skabe de bedste muligheder for at netværke, siger arrangementschefen.

De mange brikker

I ugerne op til årstræffet er hun i kontakt med mange medlemmer, der har spørgsmål til tilmelding, overnatningsmuligheder eller dagens forløb. Samtidig skal de sidste elementer af programmet finpudses. I månederne op til årstræffet, som er Mærkevareleverandørernes ubetinget største arrangement, har Anne Scheffel gjort alt for at sikre, at maden, vinen, blomsterne, chokoladen, pauseforplejningen og alt andet på dagen er perfekt.

Faktisk begynder planlægningen af næste års møde allerede lige efter afholdelse af den store dag, da lokalerne skal bookes i god tid.
– Det er ikke mange steder, der kan huse 300-400 mennesker til foredrag efterfulgt af spisning i et andet lokale, siger Anne Scheffel og henviser til, at det er en af årsagerne til, at de fysiske rammer har været de samme igennem årene. At det er en af de ting, der er taget til revision for at skabe fornyelse af årstræffet er da ingen hemmelighed. Hvad der kommer til at ske næste år, er der stadig ingen, der ved, men én ting er sikkert: Anne Scheffel arbejder allerede på at få brikkerne til at falde på plads.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem