Der var så meget at komme efter

Foodexpo 2014 gik over al forventning. Både de besøgende, udstillerne og MCH er glade.

Tekst: KOMMID

Med en udstillerfremgang fra 368 i 2012 til 420 i år havde MCH håbet på, at der i år ville komme flere besøgende på Foodexpo end for to år siden. Deres forhåbninger blev indfriet. 

– Det gik over al forventning. Vi havde markant flere besøgende på dette års Foodexpo i forhold til sidste gang, og det er vi selvfølgelig både glade for og stolte af, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard.

En ting er høje besøgstal, noget andet, hvordan messen forløb og evaluering af de tre messedage. Også her er der tilfredshed at spore.

– Vi har fået positive tilbagemeldinger fra både besøgende og udstillere, og noget af dét, de besøgende især har været glade for er, at der har været så meget at komme efter. De fik hele paletten med et meget stort antal udstillere og et bredt udsnit af aktiviteter, siger Carina Høgsted Kirkegaard.

Foodexpo havde i år mange nye tiltag, og tilslutningen hertil har været overvældende.

– Vores øko-walks var hurtigt bookede og til de fleste foredrag på Speakers Corner var der proppet med mennesker. Vores mål var at have interessante tilbud på programmet alle tre dage.

Carina Høgsted Kirkegaard tror, at en af grundene til, at der bliver taget så godt imod Foodexpo er, at endnu flere har fundet ud af, at det er hele branchens mødested. Nogle besøgende synes, at der var så meget at komme efter, at de brugte mere end en enkelt dag på messen, og det er MCH rigtig glade for.

– Det er dejligt at opleve, at folk synes, vi har noget at byde på. De besøgende har været her længere tid i år, hvilket må betyde, at der var noget at komme efter. Og når vi ser på evalueringerne fra besøgende og udstillere, har vi aldrig fået så høj score på helhedsindtrykket.

For fremadrettet at kunne leve op til det høje niveau har MCH ambitioner om fortsat udvikling af Foodexpo, så de sikrer, at det også fortsat er branchens mødested.

Artiklen er oprindeligt udgivet i e-magasinet Foodexpo 2014

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem