De nominerede til Årets Lancering 2023 er fundet – Stem på din favorit!

NielsenIQ kårer hvert år den mest succesfulde produktlancering i dagligvaremarkedet. Prisen hedder Årets Lancering, og den 14. marts 2024 vil vinderen af prisen for 2023 blive kåret på Mærkevareleverandørernes Årstræf. 

Årets Lancering er blevet uddelt siden år 2000

Baseret på NielsenIQ ScanTrack data samt indstillinger fra branchen har NielsenIQ nu nomineret fire kandidater til Årets Lancering 2023.

De nominerede har skilt sig ud ved at have opnået bemærkelsesværdige resultater på både salg, markedsandel, distribution og har samtidig tilført nyhed og inspiration til markedet og kategorien.

De nominerede er: 

  • Tuborg Classic 0,0 fra Carlsberg Danmark
  • Dun-let Tekstil Spray fra Colgate-Palmolive
  • Faxe Kondi Appelsin fra Royal Unibrew
  • Cocio Delight fra Arla Foods

Vi har brug for din hjælp til at finde vinderen!

Stem på din favorit her

Læs om de nominerede herunder

Tuborg Classic 0,0 – Carlsberg Danmark 

Danskerne har virkelig taget Tuborg Classic 0,0 til sig, og siden lancering er det blevet den næststørste alkoholfri øl på det danske marked, hvilket vi er meget stolte over. Den alkoholfri variant er stadig brygget på en mørkere malt end en almindelig pilsner og har derfor en lidt sødere og fyldigere smag, og det er noget, som danskerne virkelig kan lide.

Dun-let Tekstil Spray – Colgate-Palmolive 

Dun-let tekstil spray har bragt vækst ind i kategorien skyllemiddel som et “friskt pust” i en ellers konservativ kategori, der ikke har været præget af innovationer. 

Faxe Kondi Appelsin – Royal Unibrew 

Faxe Kondi Appelsin blev lanceret i uge 4 og er nu Danmarks bedst sælgende appelsinsodavand år til dato. Udover de imponerende vækstrater har Faxe Kondi Appelsin formået at vækste Appelsin segmentet og har øget light-andelen i segmentet.   

Cocio Delight – Arla Foods 

Cocio Delight er en sukkerfri chokolademælk, der ikke går på kompromis med smag og samtidig bringer nyhedsværdi til kategorien. Taste is everything!

Stem på din favorit her

Deadline: Fredag den 23. februar 2024.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem