De 3 nominerede til Mærkevareleverandørernes CSR-pris er..

De er:

  • Arla Foods – Customer Sustainability Program, herunder klimacheck, specifikke portefølje- og produktdata, datakvalitet og leverandørincitament til scope 3 omsat til kommerciel værdi.
  • Audu by PlanetDairy – Nytænkende ost med planteingredienser, der er et bud på, hvordan en pragmatisk brug af animalske ingredienser og planter kan smage godt, gøre godt, betales og med et væsentlig lavere CO-aftryk.
  • Hansens Is – Hansens Vinteris. En serie på to is, der blev lanceret i september 2023, og som er skabt med fokus på værdikæden og ansvarlighed. 

Vinderen findes på MLDK’s årstræf den 14. marts til en afstemning blandt deltagerne og bliver kåret til vores award show om aftenen. 

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem