Danpos indstilling til Årets Field Sales Team 

Som kategorileder arbejder Danpo målrettet med at øge dyrevelfærden. Det sker gennem brandet ‘De Danske Familiegårde’. Når den ambition går hånd i hånd med bedre indtjening, så er der grobund for at gøre en forskel i butik. Den opgave har Danpos fem erfarne konsulenter løftet i et tæt samarbejde med slagtermestre. Butiksindsatsen betragtes som en væsentlig driver for at flytte forbrugerne. 

I 2017 lancerede Danpo brandet De Danske Familiegårde med det formål at forbedre dyrevelfærden for millioner af kyllinger. De Danske Familiegårde består af tre serier: Gårdkyllinger, Fritgående kyllinger og Økologiske kyllinger. Gårdkyllingen har 2 hjerter, mens de Fritgående og Økologiske kyllinger har 3 hjerter i Fødevarestyrelsens mærkningsordning om Bedre Dyrevelfærd.  

Vi hos De Danske Familiegårde er stolte af vores arbejde for kyllingernes velfærd. Vi stræber hver eneste dag efter at skubbe udviklingen i den retning, som vi anser for rigtig. Dette opnår vi ved at give kyllingerne på vores Danske Familiegårde et liv med forbedret dyrevelfærd i naturlige omgivelser og med fokus på klimaet. På den måde giver vi forbrugerne et valg, når de står ved køledisken.  

At tilbyde dette valg ved køledisken kræver et stærkt hold af salgskonsulenter hos Danpo. Vi har en erfaren og dygtig gruppe på 5 salgskonsulenter, der besøger de større supermarkedskæder i Danmark. De dækker hele landet, så stort set alle butikker bliver besøgt.  

Danpo er en kategori leder, da vi tilbyder det komplette sortiment af kylling, lige fra konventionel kylling til kylling med fokus på dyrevelfærd – fra fersk til frost og ready-to-cook. Vores mål er at sikre værdiskabelse for kategorien og for slagteren og at stimulere væksten inden for kylling. Slagtermestre bliver uddannet inden for kyllingekategorien, da det er det protein, som forbrugerne efterspørger. Det er sundt, klimavenligt, nemt at tilberede, elsket af hele familien og fedtfattigt.  

Salgskonsulenternes opgave er at rådgive og vejlede slagtermestre og deres medarbejdere i butikkerne. De opbygger relationer gennem deres viden om brandet, forbrugerne, kylling og kategorien. Når forbrugerne vælger De Danske Familiegårde, bliver kurven højere sammenlignet med valget af anden kylling. Denne merværdi betyder også, at konsulenterne, i samarbejde med slagtermestre, øger placeringen af De Danske Familiegårde i butikken gennem endebokse, store events og forskellige tilbud og konkurrencer. Salgskonsulenterne anvender forskellige materialer såsom skilte, woblers, brochurer med masser af kyllingeopskrifter og stickers for at tiltrække opmærksomhed og inspirere forbrugerne.  

Danpo har skabt det største brand inden for kyllingekategorien, og efter de første 3 år opnåede brandet en markedsandel på 10%, svarende til 100 mio. kr., inden for en af de største kategorier inden for dagligvarehandlen.

En afstemning finder sted blandt salgsstyrke-ansvarlige i starten af marts måned for at finde vinderen, der kåres på MLDK Årstræf 2024 den 14. marts. 

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem