Danish Crowns indstilling til Årets Field Sales Team 

Danish Crown lægger stor vægt på ordentlighed i samarbejdet med kunder. Arbejdet gøres altid færdigt, og Danish Crown gør en mærkbar forskel – som souschef i Kvickly Odder udtaler. ”Ordentlighed” er vigtig – både for kunder og den enkelte konsulent, hvad der også gør, at ancienniteten er høj og erfaringen stor i Danish Crown Field Sales Team. 

Danish Crown Field Sales dækker hele Danmark og arbejder med alle supermarkedskæder. Hvert år laves der over 7.500 butiksbesøg.  

For at dække supermarkedernes behov for support i forskellige kategorier er der altid stor aktivitet for Danish Crown Field Sales. Kategorierne dækker blandt andet dybfrost, fersk kød, pålæg og pølser.  

Her arbejdes der med kendte brands som Gøl, Steff Houlberg, Tulip, Mou, Den Grønne Slagter og Danish Crown. Der er altid højsæson for et brand eller en kategori, og dermed er Danish Crown Field Sales altid aktuelle, når de 11 dygtige konsulenter med en gennemsnitlig anciennitet på over 10 år besøger butikkerne.  

Via samarbejde i en lang årrække, er konsulenterne for mange butikker en sikker rådgiver og sparringspartner, der er med til at sikre butikken omsætning og godt købmandskab i de enkelte kategorier. Gennem nøje planlagte kategoriplaner, gennemføres der årligt over 1.500 smagsdemoer på tværs af butikkerne. Det ledsages ofte af flotte udstillinger og butikskonkurrencer, som er med til at fastholde fokus og innovation på mærkevarer i supermarkedskæderne.  

Arbejdet inkluderer opsætning af endebokse, særplaceringer i butikken, planlægning af smagsprøver til forbrugerne og opsætning af reklameskilte, samt dialog og rådgivning til butikkens fageksperter, som f.eks. slagteren. Dette giver vores brands masser af eksponering og dermed mersalg til butik og kæde. Der oprettes flere hundrede grilludstillinger i løbet af sæsonen, hvor nogle udstillinger er større end andre. Dermed hjælper Danish Crowns Field Sales til at forbrugerne får en inspirerende og informativ indkøbsoplevelse, der understøtter supermarkedernes differentiering i forhold til deres konkurrenter.  

Mange aviskampagner ledsages af ekstra opstillede kølere eller frysere og flot POS materiale. Effekten heraf er mærkbar for både forbrugere, butik, kæde og for Danish Crown.  

”De temaudstillinger, som vi i år og i tidligere år har lavet sammen med salgskonsulent Peter Moldt fra Danish Crown, skaber virkelig værdi for os, og vi er utroligt glade for samarbejdet. Udstillingerne giver et andet liv i varehuset, og så må vi sige, at det også giver mærkbare resultater i både omsætning og indtjening”

siger Souschef i Kvickly Odder, Nikolaj Pedersen.  

Kendetegnende for Danish Crown Field Sales har gennem mange år været ordentlighed. Vi gør tingene færdig og holder det, vi lover. Hver gang.  

En afstemning finder sted blandt salgsstyrke-ansvarlige​ i starten af marts måned for at finde vinderen, der kåres på MLDK Årstræf 2024 den 14. marts.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem