Dagrofa får ny kategoridirektør

Efter knap tre år på posten som Kategoridirektør i Dagrofa, har Hans Holmstedt valgt at takke ja til en stilling som Adm. Direktør i Abdon Food AB i hjemlandet Sverige. Til at afløse Hans starter Michael Christensen den 1. september 2019 som Kategoridirektør. Michael kommer fra en stilling senest som Kategoridirektør for Food & Near food i Coop. Michael vil indgå i Dagrofas koncernledelse med reference til koncernchefen.
”Hans har gjort et utrolig flot stykke arbejde i tiden hos Dagrofa, hvor han, sammen med kategoriteamet, har skabt gode resultater. Han har samtidig været med til at styrke kategoriorganisationen på tværs af koncernen, ikke mindst i forbindelse med implementeringen af vores treårige strategi. Således står kategoriorganisationen nu stærkere end nogensinde. Vi ønsker ham held og lykke i hans nye position” udtaler koncernchef i Dagrofa Tomas Pietrangeli og fortsætter,

”Med ansættelsen af Michael har Dagrofa fået en ny kategoridirektør, som har en bred og meget relevant erfaring fra både detailhandlen med sine 7 år i Coop, men også fra leverandørsiden hos Lantmännen, Dr. Oetker og Haugen-Gruppen. Michael vil med sin store erfaring bidrage med stærke kompetencer i koncernledelsen, og dermed være med til at sikre fortsat positiv fremdrift på koncernstrategien #StærkereSammen” afslutter Tomas Pietrangeli.
Hans Holmstedt har sidste arbejdsdag senest den 30. august 2019.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem