Communication Manager til selvstændig stilling i en dynamisk organisation

Til en nyoprettet stilling søger MLDK Mærkevareleverandørerne en ambitiøs og udviklingsorienteret Communication Manager, der også får et særligt ansvar for kommunikation inden for CSR i forhold til branchens medlemmer og interessenter.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af kommunikationsopgaver inden for strategi, issue management, kommunikation til medlemmer og interessenter, PR-opgaver og sociale medier. Samtidig skal du i samarbejde med foreningens kommunikationsudvalg italesætte og synliggøre medlemmernes og mærkevarens CSR-bidrag. Og du skal bistå direktøren med strategi og eksekvering i politiske sager.

Der er tale om en yderst selvstændig stilling med stor mulighed for personlig og faglig udvikling. Du vil indgå i et dynamisk sekretariat, hvor vi løfter i flok og har tårnhøje ambitioner i forhold til at positionere mærkevaren samt servicere medlemmerne. Du får også et bredt og værdifuldt netværk til de mange medlemsvirksomheder, herunder som foreningens repræsentant i relevante branchefora.

Din profil:

 • Du har en uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller tilsvarende.
 • Du har minimum 2-3 års erfaring inden for kommunikation og PR – gerne fra bureau og/eller fra en kommunikationsafdeling.
 • Du har veludviklet analytisk sans, en struktureret og selvstændig arbejdsgang og er en god projektleder.
 • Du evner at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og omsætte det i solide strategier og målrettet kommunikation.
 • Du er udadvendt, udviklingsorienteret og har mod på at prøve kræfter i en stilling med stort ansvar for både strategi og eksekvering.
 • Du har enten erfaring med eller stor interesse for kommunikation inden for CSR-området.
 • Du har evt. kendskab til FMCG-området og dagligvarebranchen – men det er ikke afgørende.

Dine opgaver:

 • Du udarbejder og eksekverer MLDK´s kommunikations- og PR-strategier, der understøtter foreningens strategiske prioriteter, både i forhold til medlemmer og eksterne interessenter.
 • Du varetager kommunikationen til medlemmer og interessenter i form af nyhedsbreve, hjemmeside, indhold til sociale medier mv. samt præsentationer og andet kommunikationsmateriale.
 • Du forestår afrapportering fra diverse projekter samt udarbejdelse af rapporter på baggrund af analyser.
 • Du udarbejder nyhedsartikler, pressemeddelelser, faktamaterialer mv. på prioriterede indsatser, bl.a.  om mærkevarens CSR-bidrag og værdiskabende rolle i forhold til forbruger, marked og samfund.
 • Du udvikler budskabsstrategier og forbereder position papers mv. på relevante issues.
 • Du udvikler og eksekverer netværkskommunikation samt markedsføring af MLDK-arrangementer og aktiviteter.
 • Du bistår med sparring, strategi og udvikling af f.eks. debatindlæg, policy papers og præsentationer inden for politiske sager.
 • Du varetager den primære kontakt til eksterne bureauer inden for kommunikationsfeltet.

Hvis du er interesseret i stillingen, så send en motiveret ansøgning
og et CV afsted allerede nu og senest 6. september.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Niels Jensen på tlf. 2010 7911, eller nj@mldk.org

MLDK Mærkevareleverandørerne

– for bæredygtig vækst og fair samhandel

Mærkevareleverandørerne er et kommercielt interessefællesskab for leverandører til dansk detailhandel og Away From Home. Vi arbejder for at synliggøre mærkevarens værdi for både forbruger, samfund og marked. Det gør vi fordi mærkevaren spiller en vigtig rolle i en bæredygtig og værdiskabende innovation til gavn for de danske forbrugere.

 • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem