Cirkulære plastemballager – sådan når vi i mål

Jordens ressourcer er under pres, og det kalder på innovative cirkulære løsninger, gentænkning af brugen af ressourcer og et fokus på en produktion med minimum af affald.

På torsdag den 28. april inviterer Plastindustrien til konferencen “Cirkulære plastemballager – sådan når vi i mål” i Lokomotivværkstedet i København. Det er gratis at deltage.

HolyGrail – hvordan kan digitale vandmærker bidrage til genanvendelse af plastemballager

På Plastindustriens konference vil MLDK’s CSR- og Public Affairs Manager, Mogens Werge, fortælle om HolyGrail, og hvordan digitale vandmærker kan bidrage til genanvendelse af plastemballager.

HolyGrail-projektet er et international udviklingsprojekt med mere end 150 deltagende brands, retailere og organisationer. Målet er at teste, hvordan brugen af digitale vandmærker på emballager kan sikre en højere kvalitet i affaldssorteringen samt genanvendelseskvaliteten. Ambitionen er, at vandmærketeknologien kan blive et væsentligt bidrag, når det udvidede producentansvar for emballager træder i kraft i 2025.

Hør hvordan de digitale vandmærker fungerer, om resultaterne af den semi-industrielle test af teknologien gennemført på ARC i samarbejde med Københavns Kommune og ikke mindst, hvilke fremtidsmuligheder ‘Holy Grail 2.0’ skaber.

Se konferencens fulde program og tilmeld dig her

Bæredygtighedsmesse:  LOOP – Waste to Resources

Plastindustriens konference er en del af en ny messe kaldet LOOP – Waste to Resources, hvor eksperter, virksomheder og myndigheder i løbet af 2 dage fra den 27. – 28. april vil stille skarpt på cirkulære løsninger.

Tilmeld dig messen her

Det er ligeledes gratis at deltage på LOOP-messen.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem