CE-xtra – meget mere end god levering

I sommeren 2011 lancerede Catering Engros deres nye kundeloyalitesklub, CE-xtra, der giver kunderne en række værktøjer, som gør hverdagen nemmere.

Tekst: KOMMID

Ideen til CE-xtra opstod, fordi Catering Engros gerne ville hjælpe deres kunder med at gøre hverdagen nemmere – og samtidig give dem bedre mulighed for at spare tid og penge. Hoveder blev lagt i blød, og konceptet CE-xtra så i sommeren 2011 dagens lys.
– Med CE-xtra bliver mange af de ”sure” administrative procedurer nemmere, og kunderne får mere tid til at koncentrere sig om deres hovedforretning og dét, de for alvor brænder for, siger direktør Henrik Clausen.

En ekstra hånd

Flere af Catering Engros’ kunder er ikke en del af større koncerner eller kæder, som per automatik benytter forskellige styringsværktøjer. Derfor kan en stor gruppe af kunderne drage nytte af CE-xtra, hvor en række værktøjer kan medvirke til optimering af forretningen.
– Værktøjerne vil frigive tid, så man kan fokusere endnu mere på den gode madoplevelse. Med andre ord tilbyder vi med CE-xtra meget mere end god levering, siger direktør Henrik Clausen.

De ekstra fordele

Den høje kvalitet, de rigtige varer, den korte leveringstid, den gode pris og det tætte samarbejdet er gældende for alle Catering Engros’ kunder. Og er kunden med i CE-xtra følger en række ekstra fordele. Blandt andet adgang til anvendelige og brugervenlige værktøjer til egenkontrol, forretningsudvikling og økonomistyring.

CE-xtra giver blandt andet adgang til:

Forretningsudvikling: Netværk, kokkeskole, gourmetoplevelser, hjælp og sparring omkring kundeservice etc.
Egenkontrol: Adgang til Danmarks bedste og billigste online egenkontrolsprogram
Indkøbsaftaler: Fordelagtige aftaler om f.eks. forsikring, tryksager, telefoni, tekstilservice, diesel og meget andet
Økonomistyring : Adgang til kalkulationsprogrammer og opskrifter med direkte link til webshoppen, så kunden altid har opdaterede priser på deres menuer, og med få klik kan udregne indkøb og vareforbrug ved større arrangementer

Artiklen er oprindeligt udgivet i e-magasinet Foodexpo 2012

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem