Branchen bag ny fødevaremesse i København

Madværkstedet er fødevareleverandørernes nyudviklede fagmesse, der fra 2017 og i ulige år vil supplere Nordens største fødevaremesse Foodexpo. Messen bliver et levende værksted, der stiller helt skarpt på føde – og drikkevarer og byder på viden, inspiration og workshops. Madværkstedet er udviklet i et tæt samarbejde mellem brancheforeningen Mærkevareleverandørerne, en gruppe af food-udstillere og MCH Messecenter Herning.

Tekst: Mærkevareleverandørerne

En af de begejstrede samarbejdspartnere, som står bag Madværkstedet, er Niels Jensen, direktør for brancheforeningen Mærkevareleverandørerne.

– Vi glæder os rigtig meget til at deltage i Madværkstedet. Det bliver en helt anderledes messe end tidligere set. Jeg forventer stor opbakning fra foreningens medlemmer, da jeg ved, at efterspørgslen efter en messe af denne slags er stor, siger direktøren.

Også hos Arla Foods er man begejstret for den nye messe:

– Madværkstedet bliver en superinteressant platform til præsentation af nye produkter, dele inspiration til madlavning og møde kunderne. Der skal ikke herske tvivl om, at vi er meget tilfredse med Foodexpo i Herning, og med Madværkstedet får vi mulighed for at komme tættere på vore kunder, siger Søren Olsen, vicepræsident med ansvar for salg i Danmark for Arla Foods.

Madværkstedet skal finde sted hvert andet år og afholdes i en stilren torvehal hos Lokomotivværkstedet, som ligger centralt placeret i København. MCH arrangerer i forvejen Foodexpo, som afholdes i Herning på lige årstal.

– Vi glæder os over branchens ønske om en ny messe og vil gøre os umage for at leve op til den tillid, som vi er blevet vist, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S. Han roser branchens store engagement i den nye fagmesse, der finder sted i København.

– Madværkstedet kommer til at leve op til sit navn, for sammen har vi udviklet en event med sin egen, unikke stil: et stort inspirerende madværksted, hvor de besøgende kan få et dybere kendskab til produkterne og nye ideer til anvendelsesmuligheder.

Madværkstedet finder første gang sted den 21. til 22. marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København.

Yderligere information:
Carina Høgsted Kirkegaard, Projektleder MCH, tlf. 99 26 99 86, mail: cak@mch.dk
Niels Jensen, direktør for brancheforeningen Mærkevareleverandørerne, tlf. 20107911

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem