BMI er sat i søen

Før sommeren rullede Mærkevarleverandørerne så småt Mærkevarleverandørerne BMI: Business & Market Insights ud. Her kan medlemmer af Mærkevarleverandørerne finde surveys, rapporter, juridiske dokumenter mv., som forhåbentlig kan give støtte i det daglige arbejde.

Kategoriseringen i BMI læner sig op ad Mærkevarleverandørernes 5 strategiske pejlemærker, mens de bredere perspektiver fra Mærkevarleverandørerne Quarterly også er en del af BMI.

Personligt medlemsskab

Dele af indholdet på BMI er målrettet bestemte funktioner i organisationen, så den enkelte brugers BMI-platform er tilpasset dennes funktion. På samme måde kan visse emner være låst, hvis der er tale om indhold, der eksempelvis kun er tilgængeligt for deltagere i et specifikt arrangement.
Udover indsigt i diverse rapporter og surveys, giver BMI det enkelte netværksgruppemedlem adgang til denne netværksgruppes fællesside, hvor det er muligt at finde agendaer, referater, præsentationer, delte slides mv. På den måde kan netværksgruppen dele materiale i gruppen, som kun er tilgængelig for gruppens medlemmer.
Der kommer ugentligt nyt indhold på BMI, og sitet vil løbende blive udviklet med flere funktioner og muligheder.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem