Bliv klar til 2014

Fra udgangen af 2014 bliver der stillet nye krav til både leverandører og online forhandlere, når Regulativ 1169 træder i kraft. DADAS kan allerede nu håndtere de nye krav til fødevaredeklarationer i forbindelse med onlinehandel.

Tekst: KOMMID

Regulativ 1169 stiller krav til, at produktinformationer for færdigpakkede produkter skal være tilgængelige for kunder, der handler online. Regulativet kræver, at forbrugeren får præcis og komplet produktinformation før et køb, og det stiller nye krav til leverandørens ansvar for at sikre, at relevant information er tilgængelig i et website-venligt format.

DADAS er forberedt på dette, og systemet er klargjort, så medlemmerne allerede nu kan indtaste relevante informationer.

Forbered dig i tide – og sørg for, at online forhandlere hurtigt og nemt kan hente nøjagtigt den produktinformation, de har brug for for at leve op til Regulativ 1169.

Artiklen er oprindeligt udgivet i e-magasinet Datapool magazine, 2013

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem