Bekæmp madspild i producentleddet med Too Good To Go

FOODEXPO 2022: Landechef for Too Good To Go, Heidi Boye, vil gøre os klogere på madspild i producentleddet med interessante data, indsigter – og ikke mindst løsninger til Foodexpo på mandag.

Heidi vil nemlig fortælle om nogle af de projekter, Too Good To Go har igangsat for at afhjælpe madspild, herunder et datomærkningsinitiativ og et helt nyt, spændende producentsamarbejde, som de har haft stor succes med i Holland – og som snart kommer til Danmark: Lykkebokse med blandede overskudsvarer fra producenterne, som bliver bragt ud til forbrugerne.

Hvor og hvornår: 
Bekæmp madspild i producentleddet med Too Good To Go
v/ Heidi Boye, Landechef, Too Good To Go
Madværkstedets scene i Hal M, mandag kl. 16.00 – 16.30

Madværkstedet scene til Foodexpo 2022

I samarbejde med Madværkstedet har vi stablet et spændende program på benene med fokus på bæredygtighed. I løbet af messens tre dage, kan du på foredragsscenen i Hal M opleve offentlige køkkener, fagpersoner og selvfølgelig Madværkstedets egne leverandører give deres perspektiver på, hvordan de arbejder med klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem