Bæredygtighed på spækbrættet

FOODEXPO 2022: Klimavenlig mad skal ikke være et kompromis. På tirsdag til Foodexpo kan du møde Frank Jakobsen, Udviklingskok i Unilever Food Solutions, der vil bringe bæredygtighed på spækbrættet.

Bliv inspireret til gode, grønne og smagfulde retter, som både mætter og tilfredsstiller sanser og behov – og lever op til de 17 verdensmål. Det behøver nemlig ikke at være svært at servere bæredygtige retter.

Hvor og hvornår:
Stærke brands sætter turbo på bæredygtighed: Bæredygtighed på spækbrættet
v/ Frank Jakobsen, Udviklingskok, Unilever Food Solutions
Madværkstedets scene i Hal M, Tirsdag kl. 14.00 – 14.30

Du kan i øvrigt møde Unilever Food Solutions ved stand 9850 i Hal M (foodservice).

Stærke brands sætter turbo på bæredygtigheden

Dette oplæg er en del af vores serie om stærke brands, der sætter turbo på bæredygtigheden. Så kom og bliv inspireret, når Madværkstedets leverandører fortæller om en række spændende initiativer og projekter, som de har igangsat for at fremme den bæredygtige udvikling til gavn for forbrugeren, samfundet og miljøet. Der vil være en ny leverandør, der fortæller til hver session af ”Stærke brands sætter turbo på bæredygtighed”. Du kan, udover Unilever Food Solution, også høre Arla, Valsemøllen og Danish Crown.


Madværkstedet scene til Foodexpo 2022

I samarbejde med Madværkstedet har vi stablet et spændende program på benene med fokus på bæredygtighed. I løbet af messens tre dage, kan du på foredragsscenen i Hal M opleve offentlige køkkener, fagpersoner og selvfølgelig Madværkstedets egne leverandører give deres perspektiver på, hvordan de arbejder med klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem