Årstræf 2019 – sammen tager vi et ansvar

CSR-agendaen sætter rammen, når vi den 14. marts 2019 inviterer til vores traditionsrige Årstræf på Crowne Plaza i København, og du kan allerede nu begynde at glæde dig til inspirerende indlæg, udsøgt festmiddag og Awardshow.

Social ansvarlighed i fokus

CSR står i dag højt på agendaen for mange virksomheder, og det bliver kun vigtigere, at vi som branche tager et fælles, socialt ansvar for at skabe et bedre og mere bæredygtigt samfund, marked og samarbejde. Derfor sætter vi på Årstræf 2019 fokus på CSR i dagligvarebranchen og på, hvordan vi som branche kan styrke vores fokus på området.

CSR har mange facetter, og med inspirerende indlægsholdere fra både ind- og udland belyser vi blandt andet, hvordan vi som mærkevareleverandører kan påvirke forbrugerne til at være mere social ansvarlige, samt hvordan vi på tværs af handlen kan samarbejde på rejsen mod et mere bæredygtigt Danmark of marked. Derudover kan du også se frem til en paneldebat med deltagere fra forskellige dele af branchen, som vil give perspektiver på samt diskutere de muligheder og udfordringer, branchen bør forholde sig til i jagten på at blive mere social ansvarlige.

En hyldest til branchen

Om aftenen hylder vi branchen ved vores store festmiddag, hvor vi afholder det tilbagevendende Awardshow. Her uddeler vi blandt andet prisen for ‘Årets nyhed – AFH’ og ‘Årets lancering by Nielsen (retail), og sammen med en række andre priser sættes der fokus på nogle af dem, der har bidraget til marked i løbet af året.

Skal du med?

Er du medlem eller partner af MLDK Mærkevareleverandørerne har du mulighed for at deltage i Årstræffet, og du kan tilmelde dig allerede nu på linket herunder. Vi opdaterer løbende med program for dagen.

Tilmeld dig MLDK Mærkevareleverandørernes Årstræf 2019 her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem