Årets Retailer – vinderen er fundet

Mærkevareleverandørernes årlige awardshow foregår i år under lidt andre omstændigheder end normalt. Grundet Covid-19-situationen har vi i år valgt at afholde showet i en ny digital form, hvor vi i samarbejde med Dansk Handelsblad kårer vinderne online. Kåringen af vinderne finder sted hen over de næste fire uger, hvor du på mldk.dk og dhblad.dk kan få svar på hvem, der skal stå øverst på sejersskalmen inden for de fire kategorier:

  • Årets Retailer
  • Årets Lancering
  • Årets Nyhed Away from Home
  • Årets CSR Mærkevareleverandør

Årets Retailer
Klik på filmen og se de fire nominerede i kategorien. I filmen kårer vi desuden vinderen, som til slut takker for den eftertragtede pris:

Iframe

Prisen Årets Retailer kårer vi i dag, og den gives til en kæde, som har gjort sig særligt bemærket, når det handler om at fremme innovation og tænke i nye spændende innovative løsninger og koncepter. Medlemmerne fra MLDK har stemt på deres favorit, og de fire nominerede er:

  • Netto
  • Rema 1000
  • Matas
  • ABC Lavpris

Resultatet af afstemningen er gjort op, og vi kan ønske et stor tillykke til Netto, som vinder prisen som ”Årets Retailer”.

Derfor vinder de
Netto har gjort sig særligt bemærket i forhold til innovation – ikke blot på et enkelt område, men ved at opgradere hele deres butikskoncept. En række af Nettos dagligvarebutikker er blevet opdateret med en helt ny indretning, som har et øget fokus på frugt og grønt samt nemme måltider. Dermed rammer Netto direkte plet i en højaktuel trend med fokus på grønt og convenience gennem deres 3.0 butikskoncept.

Hos Netto er de utroligt stolte over at have vundet prisen, og på vegne af hele kæden siger direktør Michael Løve tusind tak:

– På vegne af mine 12.000 kolleger vil jeg gerne sige tak for prisen som Årets Retailer 2019. Forandringer, som dem vi har gang i i Netto, kommer ikke af sig selv, og derfor vil jeg skynde mig at give takken videre til mine kolleger i Netto, som hver dag får det her til at ske. Vi har arbejdet hårdt i Netto for at gøre det til et rarere og nemmere sted at handle, og vi er slet ikke i mål. Men vi er på vej, og vi er helt vildt glade for prisen som Årets Retailer 2019. Tusind tak for det, siger Michael Løve, direktør for Netto.

På vegne af alle MLDK’s medlemmer ønsker vi endnu en gang Netto et stort tillykke med den flotte pris. Husk, at vi i næste uge kårer vinderen af ”Årets lancering”, så følg med her på siden og hos dhblad.dk

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem