Årets Nyhed – Away from Home: vinderen er fundet

Mærkevareleverandørenes digitale awardshow ruller hastigt videre, og vi er nu kommet til uddelingen af den tredje pris i rækken, som er Årets Nyhed – Away From Home.

Årets Nyhed – Away From Home
Klik på filmen og se de tre nominerede i kategorien. I filmen kårer vi desuden vinderen, som til slut takker for den eftertragtede pris: 

Iframe

Prisen Årets Nyhed – Away from Home gives til en leverandør, der succesfuldt har lanceret et produkt, et koncept eller en anden løsning, som er målrettet foodservicemarkedet. Det kan være et nyt produkt, der i indhold og smag bidrager til en bedre brugeroplevelse, eller det kan være et produkt eller anden løsning, der bidrager til at reducere madspild eller mindsker ressourceforbruget ude i det enkelte køkken.

Vinderen er fundet af den håndplukkede AFH-jury, som består af:

  • Tina Jasper, CEO hos Madbureauet.
  • Per Mandrup, leder af Culinary Institute & Indehaver af Smagens Univers.
  • Casper Bøgeskov, selvstændig konsulent hos SMPL Food.
  • Lars Thrane, overlærer på Syddansk Erhvervsskole & Madblogger på Kokkensbekendelser.dk.

De tre nominerede til Årets Nyhed – Away From Home er:

  • The Happy Chicken Project, Danpo.
  • Gold & Green Pulled Oats, Santa Maria.
  • Arla Pro Spray, Arla.

Resultatet af afstemningen er gjort op, og vi kan ønske et stor tillykke til Danpo, som med deres The Happy Chicken Project vinder prisen Årets Nyhed – Away From Home.

Derfor vinder de
Danpo vinder prisen for Årets Nyhed – Away From Home, fordi de med The Happy Chicken Project sætter fokus på dyrevelfærd og produktion af økologiske, antibiotikafri nordiske kyllinger. Juryen har vurderet, at Danpo skal belønnes for at tilslutte sig trenden om at oplyse forbrugerne omkring oprindelsen af kødet og for at kæmpe kampen for god dyrevelfærd og samtidig levere kyllingekød af høj kvalitet.

Hos Danpo er de utroligt stolte over at have vundet prisen, og på vegne af hele koncernen bringer de her deres tak:

– Tusind tak for prisen som årets lancering, og tak for anerkendelsen af vores rejse mod bedre dyrevelfærd. Det har indtil videre været en fantastisk rejse, hvor vores mål er at sikre velfærdskylling til forbrugerne, når de spiser ude eller køber take-away. Konceptet består af velfærdskyllinger og økologiske kyllinger, og vi har et bredt sortiment af ready to eat-produkter. I dag er 80 % af den kylling, som købes on-the-go, importeret, og det vil vi ændre med The Happy Chicken Project. Vores mål er at skabe mere gennemsigtighed for forbrugerne, når de køber kylling på farten. Vi har allerede indgået partnerskab med en række kendte take-away steder og restauranter, som har taget stilling til dyrevelfærd, og som ønsker at give deres kunder et bedre valg af kylling. Vi takker endnu en gang for den flotte pris og glæder os til at udvikle brandet og produkterne i samarbejde med flere kunder, udtaler Danpo.

På vegne af alle MLDK’s medlemmer ønsker vi endnu en gang Danpo et stort tillykke med den flotte pris for deres The Happy Chicken Project. Husk, at vi i næste uge kårer den sidste vinder i rækken nemlig ”Årets CSR Mærkevareleverandør”, så følg med her på siden og hos dhblad.dk.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem