Årets mest innovative dagligvarekæde

nemlig.com blev til Mærkevareleverandørernes Årstræf 2015 kåret til Årets mest innovative dagligvarekæde. Vi har i den forbindelse stillet adm. direktør Stefan Plenge et par spørgsmål.

Hvorfor tror du, I har vundet prisen som Årets mest innovative dagligvarekæde? Hvad er det, I kan?

– nemlig.com er ved at revolutionere det traditionelle dagligvaremarked. Vi bryder med en måde at gøre tingene på, som har eksisteret i årtier. Vi tilbyder forbrugerne den ultimative handlefrihed. Køb ind når du vil, hvor du vil og få varerne leveret den time på dagen, du ønsker – alle årets 365 dage. nemlig.com er et supermarked for alle med alt lige fra discount til luksusvarer og lækre specialiteter fra landets bedste specialbutikker. Og så behøver kunderne kun at handle ét sted.

Hvorfor tror du, jeres forretningsmodel har succes? Og hvad er særligt ved jeres måde at gøre det på ift. nogle af jeres konkurrenter?

– Vi lever i en tid, hvor mange, især børnefamilierne, har en travl hverdag. nemlig.com giver dem og andre, som ønsker mere frihed en mindre stresset hverdag, og mere tid til det de ønsker. Vi kan virkelig mærke, at kunderne efterspørger og værdsætter den convenience, som vi tilbyder. Og alt, hvad vi gør, er med vores kunders behov for øje. Vi lytter meget til den feedback, vi får og prøver hele tiden at forbedre kundernes købsoplevelse på nemlig.com.

Hvad betyder prisen for jer?

– Det betyder rigtig meget for os at modtage lige netop denne pris, og vi er meget stolte af og beærede over, at branchen har stemt på os som de mest innovative. Jeg vil dog takke alle mine hårdtarbejdende kolleger for deres fantastiske indsats for med en vækst som vores, skal der i den grad løftes i flok.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem