Årets Lancering by Nielsen – vinderen er fundet

Mærkevareleverandørenes digitale awardshow er i fuld gang, og vi er nu kommet til uddelingen af prisen for Årets Lancering by Nielsen®, som er den anden pris i rækken.

Årets Lancering by NIELSEN®
Klik på filmen og se de fem nominerede i kategorien. I filmen afslører vi også vinderen, som til slut takker for den eftertragtede pris: 

Iframe

Årets Lancering by Nielsen® er en pris, som i år kan fejre 20-års jubilæum. Prisen hylder de mest succesfulde produktlanceringer i dagligvarehandlen, som er lanceret i perioden oktober 2018 til september 2019. Det kan for eksempel være spændende ”line-extensions” eller noget helt nyt på markedet. Hos Nielsen vurderes produktet ud fra følgende kriterier:

  • Produktet har opnået et betydeligt salg, markedsandel og distribution i sin kategori.
  • Produktet har bidraget til vækst i sin kategori og dermed skabt værdi for producenter og kæder.

Medlemmerne hos MLDK har efterfølgende stemt blandt de nominerede produkter i forhold til, om de har tilført noget nyt til markedet, og om de vil være at finde på markedet om tre år.

Medlemmerne i MLDK har stemt blandt de nominerede, som er:

  • Jordan Green Clean-tandbørste, Orkla Care.
  • Haribo – I Like Mix, Haribo Danmark.
  • Monster Mango Loco, Carlsberg.
  • KiMs Ready-To-Dip, Orkla Confectionary & Snacks.
  • Laktosefri Sødmælk, Arla Foods.

Resultatet af afstemningen er gjort op, og vi kan ønske et stor tillykke til Orkla Care, som med deres Jordan Green Clean-tandbørste vinder prisen for Årets Lancering by Nielsen®.

Derfor vinder de
Vinderen af Årets Lancering er Jordan Green Clean Tandbørste fra Orkla Care. Den FSC-certificerede tandbørste er lavet af 100 % genbrugsplast, 100 % bio-baserede børster, og så er den emballeret i 100 % genbrugsemballage. Tandbørsten vandt desuden Politikens test af bæredygtige tandbørster i 2019. Det prisvindende og praktiske design forener dermed funktionalitet med bæredygtighed. Hos Nielsen har man anerkendt, at man med produktet rammer direkte ind i den højaktuelle bæredygtighedstrend og tager ansvar for minimering af plastforbrug. Hele 89% af stemmerne vurderede at produktet stadig vil være at finde på markedet om 3 år.

Hos Orkla Care er de utroligt stolte over at have vundet prisen, og på vegne af hele koncernen bringer Senior Brand Manager Christel Skotte Gerbaulet her en stor tak:

– Tusind tak for prisen. Tusind tak til Nielsen® for nomineringen, og tusind tak til alle jer, der har stemt på Jordan Green Clean tandbørste samt alle de forbrugere, der dagligt bakker os op i at skabe en grønnere fremtid. Med prisen Årets Lancering bliver vi bekræftet i, at vi har et produkt, der er noget helt særligt. Prisen er helt speciel for os, og den er med til at give os en tro på, at det er den helt rigtige vej, vi går. Så tusind, tusind tak for at give os det rygstød til at blive endnu bedre til at komme ud med miljørigtige produkter, siger Christel Skotte Gerbaulet, Senior Brand Manager Oral & Wound Care hos Orkla Care A/S.

På vegne af alle MLDK’s medlemmer ønsker vi endnu en gang Orkla Care et stort tillykke med den flotte pris for deres Jordan Green Clean Tandbørste. Husk, at vi i næste uge kårer vinderen af ”Årets Nyhed Away from Home”, så følg med her på siden og hos dhblad.dk

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem