Årets Lancering 2022 by NielsenIQ – nu kan I indstille jeres produktlancering

I mere end 20 år har NielsenIQ hyldet produktlanceringerne i dagligvarehandelen ved at uddele prisen Årets Lancering. Det gør de også i år, og de går snart i gang med at vurdere dette års lanceringer for at finde de fire, som skal nomineres til Årets Lancering 2022. I den forbindelse vil de meget gerne høre fra jer, hvis I har en lancering, som bør komme i betragtning.

Kriterierne for Årets Lancering
Kandidater til Årets Lancering 2022 er produkter, som er lanceret i sidste halvår 2021 eller første halvår 2022. Det kan være spændende line extensions eller gerne noget helt nyt på markedet. Ligesom tidligere år, vurderes alle nyheder ud fra deres evne til at skabe værdi for kæder, producenter og forbrugere.

Læs mere om kriterierne her

Awarduddeling hos MLDK den 9. marts 2023
NielsenIQ nominerer fire produktlanceringer og kårer vinderen på Mærkevareleverandørernes Årstræf den 9. marts 2023. Både vinder og nominerede kan bruge udnævnelsen i intern og ekstern markedsføring.

Præmie: Hjælp til flere succesfulde lanceringer
Vinderen modtager et gavekort på 100.000 kr. til NielsenIQ Launch Tracker.

Indstilling af kandidater
Hvis I har et produkt, som bør komme i betragtning til prisen, beder vi jer udfylde formularen via link herunder. På den måde sikrer vi, at vi får alle nødvendige oplysninger fra jer.

Indsend allerede nu eller senest den 10. januar 2023. Vi glæder os til at se på alle kandidater – NielsenIQ vender tilbage til jer alle i starten af februar, når de har fundet de fire lanceringer, som skal nomineres til prisen.

Indstilling er nu lukket.

Spørgsmål kan rettes til Susanne Rosborg på susanne.rosborg@nielseniq.com og tlf. 7788 2602 eller til jeres NielsenIQ-konsulent.

Vi glæder os til at høre fra jer.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem