Årets lancering 2016: Colgate Max Tandbørste med Whitening Pen

Til gårsdagens store awardshow til Mærkevareleverandørernes Årstræf 2017 blev det Colgate-Palmolive, der med deres Colgate Max Tandbørste med Whitening Pen løb med prisen Årets Lancering 2016 by Nielsen.

Prisen, som Nielsen i år uddelte for 16. gang, hylder et produkt, der i særdeleshed bidrager med nyt i markedet. Alle nye produkter lanceret i løbet af året er blevet vurderet og flere hundrede er gennemgået og vurderet på forskellige kriterier af Nielsen. Produktet skal ligge i top ift. at tilføre noget nyt til kategorien, at bidrage med vækst af kategorien og at opnå betydeligt salg, en betydelig markedsandel og høj vejet distribution.

Colgate Max Tandbørste med Whitening Pen står øverst på sejrsskamlen bl.a. fordi et effektivt salgsarbejde betød, at de efter kun få uger på markedet opnåede en markedsdistribution på hele 58%. Derudover har produktet opnået en betydelig markedsandel, højt kendskab blandt forbrugerne og har skabt  yderligere værdi i en kategori, som ellers er svær at skabe vækst i.

Med Colgate Max Tandbørste med Whitening Pen er det for forbrugeren blevet muligt at blege tænderne derhjemme med et produkt, der indeholder samme ingrediens, som det tandlæger anvender.

Da Senior Retail Marketing Manager Susanne Dyreberg og National Consumer Development Manager Søren Nielsen modtog prisen, sagde de:
– Vi er utrolig glade og stolte over at vinde denne pris. Da vi for ca. et år siden lancerede produktet, havde vi ikke drømt om, at målgruppen ville være SÅ bred. Men alle danskere vil tilsyneladende gerne have hvidere tænder. Vi er nået rigtig bredt ud og har opnået høje markedsandele og kæmpe vækstmuligheder. Det er fantastisk.

Mærkevareleverandørerne ønsker Colgate-Palmolive tillykke med prisen.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem