AQUA D’OR AQUADRINKS fra Aqua d’or mineral water a/s

AQUA D’OR AQUADRINKS er en forfriskende læskedrik fremstillet af naturligt mineralvand. Ideel for alle, som går op i velvære og sundhed, men samtidig gerne vil have lidt forkælelse uden at skulle bekymre sig om kunstige farvestoffer og unødige kalorier. AQUADRINKS er med blid brus og naturlig frugtsmag – og findes i fire spændende varianter.

Tekst: KOMMID

Vi har spurgt Nikolaj Dahl-Jensen, Marketing Director Aqua d’or mineral water a/s, hvad han tror ligger til grund for produktets succes – og hvorfor det ifølge ham blev nomineret til Nielsens ”Årets Lancering 2013”:

– Først og fremmest er vi rigtig glade for og stolte over nomineringen fra Nielsen. Vi ser det som et skulderklap for, at konceptet og produkterne har løftet totalsalget i kategorien dramatisk. AQUA D’OR er det mærke, der bidrager med mest værditilvækst for kategorien og dermed vores kunder.

– AQUA D’OR AQUADRINKS imødekommer et hidtil udækket behov hos forbrugerne for en “fristende uskyldig” drik, som vi kalder det. Der er reel nyhedsværdi og relevans på en gang.

Ligger der en særlig innovativ tankegang bag succesen?

– AQUA D’OR går systematisk og professionelt til værks i vores marketingindsats, herunder innovationsproces. Vores holdning er, at det er bedre at komme med få, – men relevante nye produkter. Produkter, der dækker et behov hos forbrugerne, og som der selvfølgelig også er forretning i for vores kunder i form af kategoritilvækst og dermed også for os. Derfor arbejder vi med en filtreringsproces på vores ideer, der involverer forbrugerne i flere trin, så “hit-rate” øges betydeligt. Derudover har vi som virksomhed den ypperste kvalitet i højsædet, både i produktion og i udviklingsmæssige sammenhænge, men også når produkterne skal markedsføres til forbrugerne. Sidst men ikke mindst smager AQUADRINKS jo fantastisk – prøv selv at smage.

Artiklen er oprindeligt udgivet i e-magasinet Growth through Innovation #2, 2014

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem