Amanda

VIRKSOMHEDSBESØG HOS AMANDA SEAFOODS: Det var en fornøjelse at byde fhv. minister og folketingskandidat for Radikale Venstre, Christian Friis Bach og folketingskandidat, Per Larsen, fra Det Konservative Folkeparti samt formand for Konservatives vælgerforening i Frederikshavn Kommune, Tomo Kijanovic, velkommen hos Amanda Seafoods A/S i Frederikshavn i fredags.

Det blev til en rigtig god snak, hvor vi fik indblik i de to politikeres mærkesager og fokusområder. Vi nåede både omkring fødevareindustrien og ikke mindst, hvilken stor rolle fiskerierhvervet har betydet for fremdriften i det lokale miljø.

Direktør i Amanda Seafoods, Jesper Kold Sørensen, fortalte om virksomheden, som har en lang og stolt fisketradition bag sig. Virksomheden har siden 1916 produceret og markedsført et bredt sortiment af fiskepålæg til dansk detail, foodservice og industrien.

Amanda Seafoods har stort fokus på bæredygtig produktudvikling – herunder at producere så ansvarligt som muligt til gavn for både miljøet og forbrugerne. Virksomheden var én af pionererne bag Marine Stewardship Council (MSC)-mærket – en certificering, som sikrer bæredygtigt fiskeri. Derudover har Amanda Seafoods bl.a. tilsluttet sig det bæredygtige Science Based Targets initiative, der er en videnskabelig tilgang til arbejdet med bæredygtighed. Innovation, fremsynethed og troen på, at fisk er fremtidens fødevare er den daglige drivkraft i virksomheden.    

Som afslutning på besøget fik de tre politikere og MLDK’s direktør, Niels Jensen, en rundvisning i produktionen og et indblik i fremstillingsprocesserne fra råvare til færdigt produkt på de forskellige produktionslinjer.   

På vegne af Amanda Seafoods og MLDK takker vi for besøget.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem