AIM sikrer europæisk indsigt

Mærkevareleverandørernes samarbejde med AIM har stor betydning for en lang række af Mærkevareleverandørernesfokusområder. Blandt andet mærkevarens position.
– Vi er medlem af AIM blandt andet fordi vi kan drage nytte af den fælles agenda, der sættes for at styrke mærkevarens position på dagligvaremarkedet, siger Niels Jensen, direktør i Mærkevareleverandørerne.

Samarbejdet giver Mærkevareleverandørerne en forgrening til, hvad der sker i EU.
– AIM har brandfokus, og via samarbejdet får vi indsigt i området på EU plan. Det giver os et bedre udgangspunkt, når vi har det på den politiske agenda her i Danmark, siger Niels Jensen.

Styrkelse af mærkevarens værdi er en af Mærkevareleverandørernes strategiske prioriteter, da det er en af vejene til vækst. Med dette fokus har Mærkevareleverandørerne blandt andet involveret sig i Brand trust projektet, hvor GfK arbejder på at skabe håndgribelige resultater, som i sidste ende fører til øget vækst.

Udover styrkelse af mærkevarens værdi drager Mærkevareleverandørerne samtidig nytte af AIM samarbejdet på andre områder.
– Vi deltager i supply chain benchmark studies, hvor vi kan holde Danmark op mod andre lande. Desuden er det AIM, der har taget hovedlead på PoGP og det er et område, hvor vi har arbejdet tæt sammen med AIM, afrunder Niels Jensen.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem