AFLYST: Deltag i MLDK Årstræf 2020 webinar

AFLYST – Deltag i webinaret

Grundet samfundssituationen vedr. COVID-19 har vi valgt at udskyde MLDK Årstræf 2020 webinar til et endnu ikke afgjort tidspunkt. Information følger om revideret afholdelsestidspunkt.

Da MLDK Årstræf 2020 beklageligvis er aflyst grundet udbrud af coronavirus og hensynstagen til den generelle sitation, afholdes der i stedet webinar fra klokken 16.00 – 17.00. Webinaret omfatter følgende:

Præsentation af HolyGrail projektet
v/ Larry Logan, Chief Evangelist & Gian de Belder, Procter & Gamble HolyGrailProject Leader

Det banebrydende projekt “HolyGrail” har haft til formål at forske i, hvordan mærkning af emballering kan forbedre måden det genanvendes.
En af de teknologier, der har været fokus på i projektet, er usynlige vandmærker, som gør emballagen “smart”, da det muliggør meget mere mere præcis sortering ude i genbrugsanlæggene. Teknologien der har potentialet til at revolutionere den måde, som man genanvender på, er allerede ved at blive rullet ud flere steder i USA og Europa. Med teknikken på plads fortæller Larry og Gian om de næste skridt for at realisere projektet i stor skala, og hvordan Danmark potentielt kan blive testbase for projektet.

MLDK Award Show 2020
Vi gennemfører desuden vores MLDK Award Show 2020 online, hvor vinderne af de 4 prestigefyldte priser kåres. Dette afholdes ligeledes mellem 16.00-17.00 i umiddelbar forlængelse af HolyGrail præsentationen.

Deltag i webinaret – klik her. Linket åbner kl 15.50. 

Du kan downloade Teams App her.

Det er også muligt at “lytte-med” via følgendenummer
+45 32 72 51 63   Denmark, København (betalingsnummer)
Møde-id: 963 446 244#

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem