effectmanager køber 1st-Retail og Tilbudsugen.dk: Ny, stærk trio vil være Nordens nr. 1

Tre stærke aktører inden for data i detailhandelen bliver til én. effectmanager, der netop er flyttet i større lokaler i Skanderborg, har købt Tilbudsugen.dk og selskabet 1st Retail, der står bag Tilbudsdata.

”Målet er klart. Vi skal være den foretrukne samarbejdspartner i Norden på kampagneoptimering, analyse og planlægning”, siger Jesper Drachmann, direktør i effectmanager.

Alle tre virksomheder har allerede kunder i de nordiske lande, og forbrugerne kender og bruger Tilbudsugens sider i de 4 nordiske lande. Med opkøbet af de to virksomheder fordobler effectmanager antallet af medarbejdere og tredobler antallet af kunder.

”Nu samler vi al vores viden, alle vores kompetencer og al data om kunderejsen i ét selskab. Det betyder, at det fremover bliver endnu nemmere for de tre selskabers kunder at indhente de ønskede data og at lave de rigtige analyser,” forklarer Jesper Drachmann. ”Skåret ud i pap kan man sige, at tidligere måtte vores kunder, på tværs af de tre tjenester, selv samle og strukturere alle data. Nu får vores kunder det nemmere, end når de handler i Ikea, hvor man jo selv skal hente flere forskellige pakker og bagefter samle tingene. Vi leverer det hele som én samlet pakke – klar til brug.”

  • Del

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK’s medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK’s partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta.

Bliv partner