Klimaberegninger og klimamærkning – muligheder og begrænsninger

FOODEXPO 2022: Bliv klogere på klimaberegninger og klimamærkning, når MLDK’s CSR & Public Affairs Manager, Mogens Werge, holder oplæg tirsdag på Foodexpo.

Få en introduktion til, hvordan man beregner klimaaftrykket på en fødevare med udgangspunkt i Den store klimadatabase og EU-Kommissionens metode til at beskrive produkters miljøfodaftryk (Product Environmental Footprint = PEF). Mogens vil også komme ind på, hvor vi er i forhold til en klimamærkningsordning.

Hvor og hvornår:
Klimaberegninger og klimamærkning – muligheder og begrænsninger
v/Mogens Werge, CSR & Public Affairs Manager, MLDK Mærkevareleverandørerne
Madværkstedets scene i Hal M, tirsdag kl. 12.00 – 12.30.

Du kan i øvrigt også opleve Mogens i en række andre oplæg, når han sammen med Charlotte Thy, Senior Product Developer & Lead Auditor i Bureau Veritas, vil komme ind på grøn markedsføring – hvad må du, og hvad må du ikke? samt hvordan man arbejder systematisk med madspild. Læs mere her.


Madværkstedet scene til Foodexpo 2022

I samarbejde med Madværkstedet har vi stablet et spændende program på benene med fokus på bæredygtighed. I løbet af messens tre dage, kan du på foredragsscenen i Hal M opleve offentlige køkkener, fagpersoner og selvfølgelig Madværkstedets egne leverandører give deres perspektiver på, hvordan de arbejder med klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem