Årets Kok og Tjener 2023 skal findes på Madværkstedet

BILLEDE: Sådan så det ud, da vinderen af Årets Kok 2022, Marc Foged Stockmarr, blev kåret. Det foregik på Nordens største fødevaremesse, FoodExpo. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Når Madværkstedet åbner dørene til messen næste år, så bliver det også til en spændende konkurrence med to prestigefyldte priser på spil, nemlig Årets Kok og Årets Tjener – danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere.

Du kan både opleve et væld af aktiviteter og events, og et af de helt store bliver Årets Kok og Årets Tjener, som kan opleves på messens åbningsdag, mandag den 21. marts. Dagen efter, tirsdag den 22. marts, skal Årets Kokkeelever, Årets Tjenerelever og Årets Caterelever findes, når DM for elever løber af stablen.
De indflydelsesrige mesterskaber arrangeres af HORESTA og 3F, og vil foregå i hele messens åbningstid.

Som besøgende og udstiller har du naturligvis fri adgang til at opleve konkurrencerne på tæt hold, og der er gratis adgang til konkurrenceområdet, så længe du har en billet til Madværkstedet.

Læs mere her

Se finalisterne her 

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem