Hvilken kaffe byder du (uventede) gæster?

Svaret vi alle kender fra reklamerne er Gevalia – men hos eTilbudsavis vælger brugeren selv hvilken kaffe de foretrækker. I november havde vi 5,7 millioner gæster alene i Danmark. Kaffe var i november det 14. mest søgte produkt hvis vi ekskluderer søgningerne på kaffemærker – normalt er kaffe tæt på top-10 – men æbleskiver, flæskesteg og and har rykket lidt på placeringerne.

Gevalia er sammen med Bki, Merrild, Peter Larsen og Nescafe de 5 mest søgte kaffemærker og kaffekategorien er en af dem, hvor der er flere der søger på et mærke end produktet.

Kaffe og te kategorien udgør 2,8% af alle kampagner i dagligvarekæderne (når Nonfood ikke medregnes) – Private Label står for 14% af kampagnerne i kategorien.

Insights by Tjek – hvis du vil vide mere (tak til Jyllands-Posten)

  • Del

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK’s medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK’s partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta.

Bliv partner