Går din forretning over grænsen?

Påske, Kristi Himmelfart, Pinse, Konfirmationer, Studenterfester osv. Foråret er højsæson for grænsehandelen, og uanset om man som leverandør i Danmark er så heldig at få den omsætning med eller den lander hos et Tysk søsterselskab, er det værd at holde lidt øje med hvad der foregår.

Kigger man på 6 af de største kæder/butikker ved den dansk tyske grænse, Fleggaard, Calle, Otto Duborg, Poetzsch, Scandinavian Park og Fakta, så er det samlede mønster stort det samme som i årets første 4 måneder i 2023 – men det dækker over store spredninger.

En butik udsender f.eks. en ny avis hver uge – på samme måde som mange danske dagligvare kæder.

En anden butik bruger næsten ¼ del af avisen på kolonialkategorien – domineret at deres eget PL mærke.

Samlet set er det dog de klassiske kategorier der dominerer – Vin, konfekture, Spiritus, Øl og drikkevarer står for 50% af alle tilbuddene.

Vi har lavet en ”mini” rapport der viser tallene – bestil den via mail: insights@tjek.com

  • Del

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK’s medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK’s partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta.

Bliv partner