Tre års udvikling i dansk dagligvarehandel – har du overblikket?

De seneste tre år har som bekendt været påvirket af først Covid-19 epidemi og dernæst inflation med store prisstigninger på dagligvarer.

Disse faktorer har haft stor indflydelse på forbrugsmønstrene i dagligvarehandelen, først med høj vækst inden for mange områder, da vi alle flyttede meget forbrug hjem i forbindelse med hjemmearbejde og nedlukning af restaurationer. Og dernæst da vi i 2022 så store prisstigninger og derfor ændrede indkøbsvaner, herunder skiftede til billigere mærker og private label i mange kategorier.

Har du den nødvendige data og viden om, hvad der sker i hele dagligvaremarkedet, så du kan træffe de rigtige beslutninger for din kategori?

Få indblik i hvilke kategorier, der er i vækst, og hvilke der går tilbage i dagligvarehandelen. Følg dine nabo-kategorier, dine konkurrenter og få private label andele. Market Trends rapporten indeholder scanningdata fra brick & mortar kanalerne og giver dig indsigt i dagligvarehandelen, convenience og drugstore-kanalen.

Market Trends udgives også i de andre nordiske lande, og du opnår rabat ved køb af flere rapporter.

Kontakt os på tlf 7788 2200 for mere information.

Venlig hilsen NielsenIQ Danmark

  • Del

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK’s medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK’s partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta.

Bliv partner