CatMan Solution indgår strategisk samarbejde med NielsenIQ

Nu har du mulighed for at analysere dine NielsenIQ data i en PowerBI løsning. I PowerBI rapporterne har du hurtig adgang til at skabe dig et overordnet overblik over udviklingen på tværs af kategorier, retailere og dine og konkurrenternes mærker.

Du kan med få klik identificere om det er dine mærker der skaber vækst, og hvor dine konkurrenter har vundet markedsandele. Hvis du har salgsafdelinger i flere lande, har du også mulighed for at samle rapportering og analysefunktionen på tværs af lande i en PowerBI-rapport.

I løsningen findes også en eksport til PowerPoint funktion, så du med et klik kan eksportere dine rapporter til PowerPoint. Så kan du hurtigt og nemt dele relevant information internt og med dine kunder.

Kontakt din Account Manager hos CatMan Solution eller Rasmus H. Sarauw-Nielsen, hvis du vil høre mere om at arbejde med NielsenIQ data i PowerBI. Vi sætter gerne en gratis demo-løsning op med din NielsenIQ data, så du kan teste løsningen med data på dine egne brands og kategorier.

Kontaktperson: Rasmus H. Sarauw-Nielsen
Tlf.: +45 2194 4584
E-mail: rsn@catmansolution.com

  • Del

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK’s medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK’s partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta.

Bliv partner