Webinarer om pris og promotion

KUN FOR MEDLEMMER. Kom med til to webinarer om nye veje og nye indsigter i forbrugeradfærd med fokus på pris og promotion (FMCG).

Webinarerne er henvendt til alle, som har interesse i prissætning samt markedsføring af produkter og brands målrettet til den danske dagligvarebranche.

Formålet med webinarerne er give en introduktion til metoder og perspektiver på, hvorledes komplekse begreber som priselasticitet, målgrupper og promotion spiller sammen. Perspektiver som blandt andet anvender brugen af forbrugeradfærd og hukommelse, og som samtidig har for øje at øge afkast af marketing og salg betydeligt.

Rådgivningsbureauet Quantic står bag webinarerne og har gennem flere år arbejdet aktivt med temaer og opgaver indenfor områderne ”prissætning” og ”promotion”, specielt indenfor dagligvareområdet og FMCG.

Tilmeld dig her

  • Del 1: Pris – Fredag den 5. februar, kl. 14.00-14.30. Tilmeld dig HER
  • Del 2: Promotion – Fredag den 12. februar 2021, kl. 14.00-14.30. Tilmeld dig HER
  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem