Vi gør status over forbrugerudvikling og tilbudsaviser i 2021

Så er vi klar med endnu et webinar – denne gang en halv time spækket med indsigter fra året, der gik. To af MLDK’s partnere Quantic og Tjek, vil nemlig dels fortælle om tilbudsaviser og forbrugerpræferencer.

“Vi har samlet de vigtigste nøgletal for dagligvarekædernes tilbudsaviser, der blev publiceret i 2021, bl.a. antal publikationer, antal sider, antal tilbud, fordeling af tilbud på kategorier og mest brugte prispunkter. Vi kigger også kort på de mest søgte mærker, produkter og kæder” siger Claus Nykjær, Head of Insights i Tjek.

“Ændringer i butiksvalg kommer til at definere kamppladsen endnu mere i 2022” forudser Henrik Sørensen fra Quantic. Få også indsigt i, hvilke kæder forbrugerne vælger som deres indkøbssteder samt den seneste udvikling. Forbrugernes valg forklarer den hidtidige udvikling og betinger også den kommende konsolidering rundt om specielt Rema 1000 og Netto.

Tilmeld dig arrangementet her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem