Trends, markedsudvikling & digitalisering på AFH-sporet

MLDK ÅRSTRÆF 2022: Vi glæder os utrolig meget til vores årstræf, hvor vi starter med en times medlemsmøde, der – som navnet indikerer – kun er for medlemmer.

Du kan vælge mellem to spor, som er målrettet hhv. DVH og AFH, og ved sidstnævnte kan du møde Anette Grothe, som er Kontaktdirektør hos bureauet OPENING, der er specialiseret i fødevarer og foodservice.

På AFH-sporet tager vi tidens foodservice emner op til debat og ser på trends. Formatet er uformelt, og du indgår selv i panelet, når vi diskuterer emner som markedsudvikling, vindere og tabere, bæredygtighed og digitalisering. Derudover kommer vi også omkring, hvordan foodservice kunder og forbrugere reagerer samt kommer til at reagere på den globale krise.

Se hele programmet her – hvor du også kan tilmelde dig 

Ved tilmelding på vores hjemmeside, angiver du blot, hvilket spor du er interesseret i at deltage i. 

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem