Save the date: MLDK Årstræf 2022

Vi har ikke haft et rigtigt årstræf siden marts 2019, og vi glæder os ekstraordinært meget til, at vi kan mødes igen til MLDK Årstræf 2022 torsdag den 9. juni kl. 14.00 på Crowne Plaza i København. 

Vi er ved at lægge sidste hånd på det fulde program, som vi glæder os til snart at løfte sløret for. Tilmeldingen åbner inden længe, men indtil da, håber vi, at du vil sætte et stort, flot kryds i kalenderen.

Vi kan allerede nu afsløre, at vi starter ud med et medlemsmøde i fagspecifikke breakouts fra kl. 14. Når kl. bliver 15 starter selve branchemødet, hvor vi har inviteret kunder og samarbejdspartnere til at gøre os selskab, når vi sætter fokus på en række spændende og relevante emner. Traditionen tro fortsætter vi aftenenen med en god middag, uddeling af awards samt rig mulighed for networking.

Ses vi?

Save the date:
Torsdag den 9. juni 2022 kl. 14.00
Crowne Plaza, København

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem