Paneldebat – Hvorfor er det svært at levere plantebaserede produkter til offentlige køkkener?

FOODEXPO 2022: Nu er der ikke længe til Foodexpo 2002, og vi vil op til messens start præsentere oplægsholderne, som vil besøge vores scene i Hal M. 

Food Innovation House og Turbo Plant står bag denne spændende paneldebat, hvor der sættes fokus på, hvorfor det kan være svært at levere plantebaserede produkter til offentlige køkkener.

For hvordan får man de store køkkener til at benytte flere klimavenlige produkter? Hvor er udfordringerne, hvem kan levere og er produkterne egentlig gode nok ernæringsmæssigt? Du kan få svar på disse spørgsmål samt mange flere ved at deltage i paneldebatten med aktører fra både de private og offentlige køkkener. Debatten vil blive faciliteret af Gyda Bay fra Food Innovation House.

Bliv ved med at scrolle for at se, hvem du kan opleve til paneldebatten.

Hvor og hvornår: Madværkstedets scene i Hal M, søndag kl. 12.
DAVA Foods – hamp produkter

I september 2021 opkøbte DAVA Foods 70 % af Møllerup Brands. DAVA Foods A/S er en dansk fremstillings- distributions- og pakkerivirksomhed, der startede som en lille virksomhed i Hadsund – hvor de stadig har hovedsæde – og sidenhen ekspanderede og er kommet op på nordisk niveau med kontor i Estland.

Organic Plant Protein – økologiske planteprotein produkter

Organic Plant Protein producerer økologiske planteprotein produkter af ærter og bønner. Alle deres produkter er både økologiske, sojafri, glutenfri og uden tilsætningsstoffer. For deres mission er nemlig at støtte og drive overgangen til en mere plantebaseret og bæredygtig diet gennem udvikling og produktion af højkvalitets økologiske plantebaserede protein produkter.Dansk Cater – Danmarks førende foodservice-grossist

Dansk Cater A/S er holdingselskab for en række selvstændige selskaber, som distribuerer, og via Cash & Carry, leverer dybfrosne og kølede fødevarer samt kolonial og konserves til danske storkøkkener. Koncernen blev etableret i 1986 og beskæftiger i alt ca. 1500 medarbejdere og distribuerer som total-leverandør med ca. 300 egne lastbiler til storkøkkener i hele landet.Turbo Plant – matchmaking af plantebaserede SMV’er

Turbo Plant er et nyt samarbejdsprojekt, der samler alle relevante aktører til at skabe vækst i mere end 30 plantebaserede SMV´er gennem et acceleratorforløb. Projektet er igangsat af Food Innovation House.Food Innovation House – Innovation, forretningsudvikling og vækst

Sidst, men ikke mindst, vil du møde Food Innovation House, der vil facilitere paneldebatten. Food Innovation House holder til i Vejle og er Danmarks fødevarehus for styrkelse af innovation, forretningsudvikling og vækst med fokus på innovation og kommercialisering af fødevarer i Danmark og til eksport.

Madværkstedet scene til Foodexpo 2022

I samarbejde med Madværkstedet har vi stablet et spændende program på benene med fokus på bæredygtighed. I løbet af messens tre dage, kan du på foredragsscenen i Hal M opleve offentlige køkkener, fagpersoner og selvfølgelig Madværkstedets egne leverandører give deres perspektiver på, hvordan de arbejder med klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

Vi håber på at se dig!

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem