Optimér dine data, forstå årsagen til din performance og få best practice analyser serveret

Afsæt en halv time torsdag den 3. juni kl. 15.00, og få en smagsprøve på, hvordan CatMan Solution kan hjælpe din virksomhed med at skabe konkurrencemæssige fordele ved hjælp af en løsning, der giver dig indsigt i data.

Til et MLDK-webinar i næste uge vil Christian Andersen fra CatMan Solution give dig en demonstration i, hvordan du kan integrere data fra det globale markeds- og dataanalysefirma NielsenIQ i Power BI. Microsofts Power BI er et cloud-baseret BI (Business Intelligence) værktøj, der giver dig et overblik over eksisterende data ved hjælp af et intuitivt, visuelt dashboard, som du kan dele på tværs af virksomheden.

Christian fortæller om løsningen:


”Ved at integrere data fra NielsenIQ i Power BI, kan man som virksomhed få adgang til nogle vigtige data, der giver én en række fordele, som gør, at man står stærkere i markedet. Løsningen skaber et overblik over hele ens forretning på tværs af de forskellige teams, og gør det muligt at optimere sin forretning, fx kan man nemt måle ens performance samt analysere årsagen hertil. Man kan også undgå databasefejl, da de alle opdateres via Excel. Der er mange fordele ved løsningen, og dem kommer jeg alle ind på til MLDK-webinaret.”

CatMan Solution
Med næsten 20 års erfaring og mere end 60 kunder inden for forbruger- og FMCG-markedet er CatMan Solution den førende ekspert på området for Power BI. 

CatMan Solution hjælper virksomheder med at håndtere og omdanne store, og til tider komplekse, mængder data om til brugbare informationer og viden. Fokus er, at når kunderne gør brug af løsningen, så er det både effektivt og brugervenligt.

Kom med til webinaret
Torsdag den 3. Juni 2021 kl. 15.00 – 15.30.

Tilmeld dig her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem