Matchmaking med plantebaserede virksomheder til nye markeder

FOODEXPO 2022: På Madværkstedets scene på mandag kan du se frem til hele to matchmaking events, hvor innovative, plantebaserede virksomheder pitcher deres grønne koncepter overfor store detail- og foodservicevirksomheder.

Formålet er at hjælpe de plantebaserede virksomheder til flere markedskanaler ved at skabe et samarbejde til gavn for begge parter. De to match making sessions finder sted både kl. 11 og kl. 15, men med forskellige plantebaserede virksomheder, der pitcher hver gang, så der vil være rigeligt med inspiration. Se hvem herunder:

Mandag kl. 11.00 – 11.30:
Matchmaking med plantebaserede virksomheder til nye markeder
Madværkstedets scene, Hal M.

Mandag kl. 15.00 – 15.30
Matchmaking med plantebaserede virksomheder til nye markeder
Madværkstedets scene, Hal M.

  • Jan Kristensen, Development Manager, Dansk Cater
  • Henrik Winther, Direktør & ejer, The Whole Company
  • Per Wilhelmsen, Salgsdirektør, Orkla

Turbo Plant

Begge oplæg er lavet i samarbejde med Food Innovation House, der for nylig har lanceret matchmaking projektet, Turbo Plant, i samarbejde med Industriens Fond og en række andre aktører, herunder MLDK. Alt det kan du læse mere om HER.

Vi vil i øvrigt invitere dig til et webinar i næste måned, hvor du kan høre meget mere om Turbo Plant, hvad du kan få ud af projektet. 


Madværkstedet scene til Foodexpo 2022

I samarbejde med Madværkstedet har vi stablet et spændende program på benene med fokus på bæredygtighed. I løbet af messens tre dage, kan du på foredragsscenen i Hal M opleve offentlige køkkener, fagpersoner og selvfølgelig Madværkstedets egne leverandører give deres perspektiver på, hvordan de arbejder med klima, madspild og plantebaseret mad. Der vil både være paneldebatter, samtaler, oplæg og grønne virksomheder, der pitcher deres koncepter.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem