Mærkevareleverandørernes CSR-pris: De nominerede er..

Vi er nu klar med de tre nominerede til Mærkevareleverandørernes CSR-pris 2021/22, der kåres til MLDK Årstræf 2022.

CSR-prisen gives til en mærkevareleverandør, der har markeret sig inden for bæredygtighed gennem lancering af et produkt, ny emballage, produktionsløsning eller anden ydelse, der viser nye veje til at reducere miljø- og klimabelastningen inden for dagligvarer. Herunder også madspild.

CSR-prisen kan også gives til en leverandør, der på en nytænkende måde, forholder sig aktivt til forbrugernes sundhed. Eksemplerne her er ikke udtømmende. Det er også vigtigt at notere, at et mindre – men effektfuldt initiativ, kan blive nomineret til prisen.

De nominerede til Mærkevareleverandørernes CSR-pris 2021/22 er:

  • Orkla Danmark – Bähncke fedtreducerede produktserie lavet på kikærter og emballeret i 50% bioplast
  • Nestlé Danmark – Konverteringen af Smarties emballage til 100% genbrugsemballage
  • Peter Larsen Kaffe – Projektet 100% cirkulær, Nul spild i 2030


Afstemning og kåring af vinderen

Vi vil lave en afstemning til MLDK Årstræf 2022 på torsdag den 9. juni, hvor deltagerne til årstræffet kan stemme på sin favorit. Vinderen kåres om aftenen til festmiddagen og award showet.

Stort tillykke til de nominerede!

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem