Kommende webinarer i MLDK

Nearfood, brancheglidning, Away From Home og grænsehandel.

Vi er glade for at kunne præsentere fire spændende kommende webinarer, som vi har planlagt specielt til jer. Glæd dig både til at blive opdateret og få nye indsigter.

Tjek på tilbudsavisen – fokus på Nearfood

 Fredag 31. maj kl. 11.00 – 11.30

Tilbudsaviser indeholder ikke kun fødevarer, selvom de ofte får mest opmærksomhed i pristjek osv. Husholdningsprodukter, personlig pleje, dyremad og dyreartikler fylder også godt i aviserne, hvor også mange store mærkevareleverandører har deres hovedfokus netop dér. 

Vi dykker derfor lidt dybere ned i netop nearfood-kategorierne med MLDK-partner, Tjek.

Læs mere og tilmeld dig her

Brancheglidning, alternative kanaler og horisontalkonkurrence; Hvorfor, hvordan, hvornår?

Mandag 10. juni kl. 11.00 – 11.45

Ultimativt er alle i konkurrence med alle, ofte kaldt budgetkonkurrence eller brancheglidning. Vi ser på årsager til brancheglidning sammen med Quantic: Hvorfor det opstår, hvordan vi kan forstå og imødekomme det samt eventuelt udnytte fænomenet til vores fordel. 

Spoiler alert; Det bliver meget værre! Og hint; hvor er forbrugeren? 

Læs mere og tilmeld dig her

AFH-briefing med AFH Markedsindeks & regnskabstal

Fredag 14. juni kl. 11.00 – 11.45

På AFH-briefingen vil vi præsentere markedets udvikling i årets første fem måneder baseret på MLDK’s markedindeks. Vi vil også analysere og kommentere på udviklingen i foodservicegrossisternes sidste regnskaber holdt op mod industriens indtjeningsevne. Få også en status på andre aktuelle emner i foodservice. 

Læs mere og tilmeld dig her

Tjek på tilbudsavisen – fokus på grænsehandlen

Onsdag 26. juni kl. 09.00 – 09.30

Sommerferien står for døren, og det betyder for mange, en tur over grænsen og et besøg hos Fleggaard, Calle, Scandinavian Park osv. Vi kigger ind i udviklingen i grænsebutikkernes tilbudsaviser, omfang, indhold, frekvens osv. 

Læs mere og tilmeld dig her

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem