Journalist og finanskommentator, Ole Krohn, bliver facilitator på årstræffet

MLDK ÅRSTRÆF 2022: Vi glæder os utrolig meget til vores årstræf den 9. juni i København, der vil byde på spændende indsigter samt interessante kunde- og leverandørperspektiver.

Til den faglige del af årstræffet, er vi så heldige at have journalist og finanskommentator, Ole Krohn, som facilitator fra kl. 15.30 – 19.00.

Du har måske set Ole på TV2 Business, hvor han dækker emner såsom finans, erhverv, økonomi og arbejdsmarkedsforhold. Han er altså den helt rigtige til at lede os igennem dagens spændende faglige indslag om bl.a. Sustainable Brand Index, leverandørcases om forsyningssikkerhed, status på dansk økonomi og forbrugerøkonomiske elementer og meget mere.

Se hele programmet til årstræffet herunder.

TILMELDING:

For medlemmer
For partnere
For kunder

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem