Invitation til MLDK’s fysiske årstræf 2021

Vi glæder os til at hylde vores medlemmer, mærkevaren og samarbejdspartnere til MLDK’s Årstræf 2021, der finder sted onsdag den 24. november 2021 på Crowne Plaza i København. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

I planlægningen af MLDK’s fysiske årstræf, har det især været vigtigt for os, at vi alle kan mødes under sikre og forsvarlige forhold, og at så mange af vores medlemmer har mulighed for at deltage. Derfor har vi valgt at afholde årstræffet sidst på året, hvor det forventes, at Danmark er færdigvaccineret og de interne forholdsregler, der måtte være i medlemsvirksomhederne, er ophørt.

I år bliver årstræffet til en dagskonference, og traditionen tro fejrer vi branchen til et awardshow, hvor vi uddeler priser indenfor udvalgte kategorier. 

Vi holder dig opdateret på tilmelding til arrangementet, nomineringer, og hvad du kan glæde dig til på den anden side af sommerferien.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem