Høje forventninger til messe på Bornholm og stor opbakning fra både medlemmer og grossister

Vi glæder os over den store opbakning til Madværkstedet Bornholm fra både medlemmer og alle tre grossister. Messen finder sted den 8. marts 2023 i Rønnehallen på Bornholm.

Madværkstedet Bornholm arrangeres i et samarbejde mellem MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH Messecenter Herning, og vi er spændte på at afholde messen, der allerede nu oplever stor tilslutning.

Største fødevaremesse på Bornholm
Madværkstedet Bornholm er den største fagmesse for fødevarer på Bornholm inden for kategorierne hotel, restaurant, café, institution, cafeteria, pølse-, grill- og burgerbarer samt kiosker.

De besøgende kan bl.a. glæde sig til at gå på opdagelse blandt knapt 70 udstillere, som alle står klar med smagsprøver, tanker og idéer til menuen i dit professionelle køkken.

Udover Madværkstedet Bornholm, står vi ligeledes bag Madværkstedet messe sammen med MCH A/S, der bliver afholdt i Lokomotivværkstedet i København den 21. – 22. marts.

Læs mere om Madværkstedet Bornholm her.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem