Her er vinderne af MLDK Awards 2020

Vinderne af MLDK Award Show 2020 er nu fundet. Vi præsenterer de 4 vindere nedenfor og ønsker alle et stort tillykke. Vinderen af Årets Lancering 2019 er Jordan Green Clean Tandbørste fra Orkla Care. Den FSC certificerede tandbørste er lavet af 100% genbrugsplast, 100% bio-baserede børster og er emballeret i 100% genbrugsemballage. Tandbørsten vandt desuden Politikens test af bæredygtige tandbørster i 2019. Det prisvindende og praktiske design forener dermed funktionalitet med bæredygtighed. Stemmerne har lagt særligt vægt på at man med produktet rammer direkte ind i den højaktuelle bæredygtighedstrend og tager ansvar for minimering af plastforbrug. Hele 89% af stemmerne vurderede at produktet stadig ville være at finde på markedet om 3 år


Jordan Green Clean Tandbørst
Orkla Care

IframeVinderen af Årets Nyhed 2019 – Away From Home, er Danpo med The Happy Chicken Project. I projektet sætter Danpo fokus på dyrevelfærd og produktion af antibiotikafri nordiske økologiske kyllinger. Juryen har vurderet, at Danpo skal belønnes for at tilslutte sig trenden, om at oplyse forbrugerne omkring oprindelsen af kødet og at kæmpe kampen for god dyrevelfærd og samtidigt levere kyllingekød af høj kvalitet.


The Happy Chicken Project
Danpo

Iframe


Vinderen af ”Årets Retailer 2019” er Netto, som har gjort sig særlig bemærket i forhold til innovation – ikke blot på et enkelt område, men ved at opgradere hele deres butikskoncept. Her er en række af Nettos dagligvarebutikker, opdateret med en helt ny indretning, som har et øget fokus på frugt og grønt samt nemme måltider. Dermed rammer Netto direkte plet i en højaktuel trend med fokus på grønt og convenience gennem deres 3.0 butikskoncept.

Netto

Iframe


Vinderen af årets CSR Pris er Arla Foods for deres nye klimaplan. Den ambitiøse plan har som målsætning af opnå en netto en netto-nuludledning af drivhusgasser i år 2050. Over de næste 10 år skal udledningen af drivhusgasser reduceres med hele 30% per kg mælk. Strategien dækker hele værdikæden internationalt og er udarbejdet i samarbejde med førende forskere og NGO’er. Man har anvendt Science-Based Taget metoden, som sikrer gennemsigtighed i både metode og resultater.


Arla Foods

For deres nye klimaplan

Iframe
  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem