Glæd dig til en inspirationsdag med fokus på salgskonsulents rolle

Du kan allerede nu sætte et kryds i kalenderen tirsdag den 1. juni 2021, hvor MLDK inviterer dig med til konferencen ”Salgskonsulentens Dag” for 7. gang i træk. Vi får også brug for MLDK-medlemmernes hjælp til at deltage i en undersøgelse, der vil blive præsenteret på selve dagen.

Mellem 2010 og 2018 gennemførte MLDK undersøgelsen om salgskonsulentens rolle 6 gange med den tilhørende konference – og i år genoptager vi denne indsats med både en opdateret spørgeskemaundersøgelse om salgskonsulentens rolle samt en konference-/webinardag målrettet henholdsvis salgschefer og salgskonsulenter.

Hvis det er muligt, vil konferencen blive afholdt fysisk i Food Innovation House i Vejle. Dagens program er sammensat ud fra input fra MLDK’s netværksgrupper og vil følge en af de nærmeste uger, hvor du også kan melde dig til.

Deltag i spørgeskemaundersøgelse – og styrk vores vidensgrundlag om
salgskonsulentens rolle

Undersøgelsen knyttet til konferencen vil gentage tidligere års undersøgelser, hvor salgsstyrkens størrelse, organisering, roller og forventninger til fremtiden vil blive analyseret. 

Vi vil sende MLDK-medlemmerne et link til undersøgelsens spørgeskema snarest muligt, således at besvarelserne kan præsenteres og gøres tilgængelige på konferencen.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem