Foodexpo: Stor tilfredshed og høj kvalitet jubilæumsudgaven af messen

21.553 gæstede Foodexpo i MCH fra søndag til tirsdag i denne uge, og vi jubler over endnu en fantastisk afviklet messe.

Der var både prestigefyldte fagkonkurrencer, fremvisning af produktnyheder samt masser af networking og nye forbindelser på tværs af branchen.

Ifølge Niels Jensen, CEO i MLDK Mærkevareleverandørerne, forløb alt som det skulle, og jubilæumsudgaven af den branchesamlende messe var en succes: 

– Der er stor tilfredshed med messen blandt vores medlemmer, som beretter om høj kvalitet blandt de mange besøgende og en gennemgående god stemning. Og det har virkelig været en værdig jubilæumsårgang, hvor messens konstante fokus på udvikling er kommet tydeligt til udtryk – eksempelvis i forhold til ambitionerne inden for bæredygtighed. Derudover har udstillerne gjort enormt meget ud af det med flotte og inspirerende stande.

Paneldebat og bæredygtighedsevent

MLDK deltog selv i paneldebat om søndagen med Niels Jensen fra MLDK, Jesper Lundberg fra Nærbutikkernes Landsforening, Claus Bøgelund fra De Samvirkende Købmænd og John Wagner, journalist og politisk kommentator.

Derudover havde vi også inviteret til et bæredygtighedsevent om tirsdagen med Mogens Werge fra MLDK,  Marit Vedelsdal fra VANA, Birgitte Wad fra DRC – Danmarks Restauranter & Caféer, Betina Bergmann Madsen fra Københavns Kommune og Jan Kristensen fra Dansk Cater.

Læs mere om, hvordan messen forløb her

Om Foodexpo

Foodexpo er Nordens største fødevaremesse og branchens faglige mødested for både besøgende og udstillere.

Messen arrangeres i samarbejde med 13 brancheforeninger – herunder MLDK – inden for blandt andet foodservice, hotel, restaurant og detail, og har eksisteret siden 2004.

Foodexpo afholdes hvert andet år, i lige år, i MCH Messecenter Herning.

  • Del

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Bliv medlem